Om os

image301

Dalsgaard Advokatfirma  er et moderne advokatfirma hvor nærvær, tilgængelighed og stor faglig viden er nøgleordene. Firmaet ejes og drives af  Jakob Dalsgaard-Hansen, der er advokat med møderet for Højesteret.

Vores mål er at yde den bedste juridiske rådgivning på en nærværende og forståelig måde, så vores kunder får en oplevelse af, at advokater blot er mennesker med stor viden om netop det emne, de har brug for. 

Begge vore afdelinger er kompetente til at påtage sig opgaver i hele Danmark. 

Vi er et fleksibelt advokatfirma, som anvender de nyeste muligheder for digital kommunikation og tilbyder også at møde personligt ude hos kunderne. 

Vi behandler din sag med høj kvalitet også selvom vores juridiske ydelser ofte er langt billigere end gængse advokaters.

Vi er beskikkede af det danske Justitsministerium og er ansvarsforsikret i HDI Gerling (Nassau).

Jakob Dalsgaard-Hansen

image302

Advokat (H)

Jakob er uddannet Cand. Jur. fra Aarhus Universitet og har stor erfaring med rådgivning til erhvervslivet, offentlige myndigheder og finansielle virksomheder. Endvidere har han ført et betydeligt antal større civile sager og straffesager.

Han har været formand for foreningen af procedureadvokater fra 2007-2015 samt ekstern lektor i Pengeinstitutjura på Aalborg Universitet fra 2011-2016.

Kontoret i Sæby og Aalborg. 

jdh@dlaw.dk

+45 40 82 92 90

Linkedin profil


Knud Dalsgaard-Hansen

image303

Cand. Jur.

Knud er uddannet Cand. Jur. med knap 40 års erfaring inden for branchen og har tidligere arbejdet som advokat i Nordjylland. Knud er tilknyttet kontoret i Aalborg som særlig rådgiver indenfor fast ejendom, tinglysning og arveforhold. Han har i sit tidligere virke som advokat været fast medhjælper for skifteretten i Hjørring i sager om arveforhold.

 kdh@gdlaw.dk

+45 52 10 10 33

Lars K Kjær

image304

Advokatfuldmægtig 

Lars er uddannet Cand.Jur fra Syddansk Universitet i Odense og har læst HD i Regnskab og økonomistyring. Lars har stor viden om selskabs- og finansieringsret, og har tidligere været sekretariatsleder i Erhvervsankenævnet i perioden 2017-2018. Endvidere har han erfaring med civile retssager og er medlem af JUC’s netværk for selskabsret.  

Kontoret i Sæby og Aalborg.

lkk@dlaw.dk

+45 52 10 10 48

Marianne Jensen

image305

Sekretær

Marianne er uddannet advokatsekretær og har gennem årene beskæftiget sig med mange områder. Hun sidder selvstændigt med områderne inkasso, straffesager og kontrakter. Marianne er sekretær for Jakob Dalsgaard-Hansen, og Lars K. Kjær

Kontoret i Aalborg
Mj@dlaw.dk
+ 45 52 10 10 33

Mona Nielsen

image306

Sekretær

Mona er uddannet advokatsekretær og tilknyttet afdelingen i Sæby for Jakob Dalsgaard-Hansen. Hun betjener kontorets kunder indenfor firmaets områder, særligt inden for ejendomshandler.

Kontoret i Sæby
Mn@dlaw.dk
+ 45 52 10 10 31

Søren Gyldenhof Schilder

image307

Juridisk Rådgiver og Complianceansvarlig

Søren er uddannet Cand.merc.(jur.) fra Aalborg Universitet og kaptajn af linjen i Hæren. 

Søren har en omfattende viden om erstatningsretten og et særligt kendskab til behandlingen af arbejdsskadesager.

Søren er beskikket medlem af Erstatningsnævnet, censor på jurauddannelserne samt ekstern lektor på Aalborg Universitet.

Kontoret i Aalborg. 

sgs@dlaw.dk

+45 52 10 10 49

LinkedIn-profilWasiim Bahr

image308

Juridisk sagsbehandler, Stud. Jur

Wasiim arbejder på kontoret i Aalborg med juridiske opgaver indenfor kontorets specialeområde, og arbejder særligt med straffesager og erhvervssager.

Sagsbehandler@dlaw.dk

+45 52 10 10 33

Nicolai Voetmann-Jensen

image309

 Juridisk sagsbehandler, Stud. Jur

Nicolai arbejder på kontoret i Aalborg med juridiske opgaver indenfor kontorets specialeområde, og arbejder særligt med straffesager og erhvervssager.

Sagsbehandler@dlaw.dk

+45 52 10 10 33