Man- til fredag 08:00-16:00
·

Erhverv

Erhvervssager

At drive en virksomhed kræver tid og fokus på det som du  er god til.

Hos Dalsgaard Advokatfirma har vi mange års erfaring med at forhandle aftaler eller kontrakter med banker og samarbejdspartnere, at rådgive om drift og at deltage i bestyrelsesarbejde og dirigere en generalforsamling.

Det er det som vi er gode til.

Uanset om du driver din egen virksomhed eller har ansvaret for dele af andres virksomhed er dét som giver ro i maven og mulighed for fokus på driften, at der er styr på kontrakter og samarbejdsrelationer.

Vi rådgiver og hjælper dig og din virksomhed eller arbejdsplads med fokus på forståelse for driftshensyn og dét som betyder noget for løsningen af en juridisk knude for netop dig.

Hos Dalsgaard Advokatfirma møder du erfarne juridiske medarbejdere og advokater som er klar til at hjælpe dig, både når det går opad og når det ikke går opad for din virksomhed.

Rådgivning til virksomheder & erhvervsdrivende

Hos Dalsgaard Advokatfirma har vi erfaring i at hjælpe erhvervsdrivende med driften af deres virksomhed. Vi kan hjælpe med at gennemgå de aftaler, som er nødvendige for driften af din virksomhed.
Det kunne for eksempel være:

  • Etablering af ny virksomhed og valg af selskabsform
  • Ansættelsesaftaler som skal indgås eller ophøre
  • Aftaler med Bank eller Sparekasse om ny eller fortsat kredit
  • Aftaler med større kunder eller leverandører som kan få afgørende betydning for driften
  • Køb, salg eller leje af bygninger og lokaler
  • Køb eller salg af selve virksomheden, for eksempel ved generationsskifte
  • Aftaler om franchise-/licensaftaler eller forhandleraftaler
  • Aftaler med udenlandske samarbejdspartnere af enhver art

 

Inkasso

Hos Dalsgaard Advokatfirma har vi væsentlig erfaring i at inddrive dine tilgodehavender. Vi forfølger dit krav, og sikrer at du så hurtigt som muligt får penge i kassen eller afklaring på om kravet skal afskrives. Prisen for vores bistand er modulopdelt således, at du som kunde får en pris for de første skridt og dernæst kender omkostninger til retsafgifter og vores honorar for hver af de enkelte skridt som sagen skal i gennem. Kontakt os for en snak om dine udfordringer og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontaktinformation

 

Kattesundet 24, 9000 Aalborg, Denmark

 

Vestergade 22B, 1 tv. 9300 Sæby, Denmark 

 

+45 39 39 40 41

Copyright © 2020 Dalsgaard Advokatfirma